Betalen kan online via de afrekenmodule van  Spaendonck Sport.nl of in onze winkel. Wij bieden u diverse betaalmogelijkheden, zoals:


iDEAL  
 
iDEAL is de meest eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen binnen Nederland. U betaalt via de u bekende manier van internetbankieren bij uw bank. Betalen via iDEAL is tevens de snelste manier om uw bestelling te betalen. Betaling met iDEAL is bovendien voor u geheel gratis!

Vooruitbetaling per bank

U kunt kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan Spaendonck Sport.nl. U dient dan zelf de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan ontvangt u van ons alle benodigde betaalgegevens via e-mail nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Ook een vooruitbetaling per bank betaalt u niets extra.

Vooruitbetalen is een gemakkelijke en veilige betalingsmethode. Wel zal het bedrag één tot enkele dagen onderweg zijn voordat Spaendonck Sport.nl de betaling ontvangt. Dit kan de levering vertragen. Zodra de betaling binnen is ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag, mits op voorraad, uw bestelling verzonden. 

Rembours 

Onze vervoerder TNT biedt de mogelijkheid om het orderbedrag contant te voldoen bij aflevering. U dient er rekening mee te houden dat u het bedrag contant en gepast dient te betalen. Bij het eventueel afhalen van een pakket op het dichtstbijzijnde postkantoor kunt u vrijwel altijd per PIN betalen. Rembours zendingen worden door TNT niet in de weekenden geleverd.
Rembourszendingen zijn mogelijk tot een maximaal orderbedrag van € 1.000,-. Rembourszendingen naar België zijn helaas NIET mogelijk.

Wanneer u ervoor kiest om de bestelling onder rembours te voldoen brengt Spaendonck Sport.nl minimaal 1% kosten in rekening over het bestelbedrag met een minimum van € 6,50.

Contant in onze vestiging

Wanneer u de artikelen komt afhalen bij onze vestiging in ‘s-Hertogenbosch dan kunt u er voor kiezen om de artikelen contant te betalen. Op deze manier betaalt u geen verzendkosten.

PIN-betalingen in onze vestiging

Bestellingen kunnen in onze winkel ook met PIN betaald worden. Dit geldt echter uitsluitend voor Nederlandse klanten.

Op rekening voor bedrijven

Bedrijven kunnen in overleg met Spaendonck Sport.nl een bestelling op rekening geleverd krijgen. Hiervoor gelden enkele voorwaarden:

- U heeft al eerder bestellingen bij Spaendonck Sport.nl geplaatst en betaald.
- U bent ingeschreven bij de KvK en kunt een uitreksel van niet ouder dan 6 maanden overleggen.
- Het minimale orderbedrag is € 250,- excl. BTW, bij kleinere orders wordt € 10,- administratiekosten  in rekening gebracht

Wilt u meer weten over deze betaalmogelijkheid neemt u dan contact met ons op.

Rekeninginformatie Spaendonck Sport.nl

Binnen Nederland  kan gebruik gemaakt worden van ons ING rekeningnummer:

64.94.601, ten name van: Spaendonck Sport Nederland
Vestigingplaats: ‘s-Hertogenbosch
Onder vermelding van uw ordernummer

Buiten Nederland kangebruik gemaakt worden van ons IBAN  ING rekeningnummer:
IBAN: NL 03 INGB 00064.94.601
BIC: INGBNL2A
Ten name van: Spaendonck Sport Nederland
Vestigingsplaats: ‘s-Hertogenbosch
Onder vermelding van uw ordernummer

Geannuleerde bestellingen

Reeds betaalde bestellingen die u wilt retourneren worden gecrediteerd door de administratieafdeling van Spaendonck Sport.nl. U ontvangt hiervan desgewenst een creditfactuur en de betaling ontvangt u altijd via rekeningoverschrijving. Vergeet niet bij de annulering van de bestelling uw rekeningnummer te vermelden.